Marge Simpson, dezbracata in Playboy



de Diana POPESCU | 12 OCTOMBRIE 2009


Eroina desenată va apărea în noiembrie, după ce ediţia din octombrie a ieşit cu Alina Puşcău pe copertă. Românca va trona şi luna viitoare pe copertă, ca trimitere la un articol despre colaborarea sa cu Victoria's Secret

Nu se întâmplă prea des ca mama a trei copii să fie aleasă pentru coperta ediţiei americane a revistei. Şi niciodată n-a reuşit performanţa o mamă mai degrabă urâţică, purtând pe cap un cilindru de păr albastru. Dar când patronului Hugh Hefner îi arde de joacă, se poate întâmpla şi aşa ceva.

Fondatorul Playboy anunţase încă de acum câteva luni că intenţionează s-o "dezbrace" pe Marge Simpson, mama lui Bart şi soţia la fel de faimosului Homer, într-un pictorial. Astfel, publicaţia marchează în felul său special împlinirea a două decenii de la lansarea serialului animat "Familia Simpson". Tot o aniversare a fost punctată şi în numărul de luna aceasta al revistei, când, la împlinirea a 10 ani de la prima ediţie Playboy România, pe coperta destinată publicului american a tronat a noastră Alina Puşcău. De altfel, numele româncei va fi prezent şi în numărul viitor al ediţiei din SUA, în care va fi publicat un articol despre cooptarea Alinei printre reprezentantele celebrei mărci Victoria's Secret.

Revenind la "veterana" Marge, prezenţa ei pe coperta revistei marchează o premieră: este cel dintâi personaj de desene animate care apare pe copertă. Pictorialul său se va întinde pe trei pagini, iar cititorii vor avea de parcurs şi un "interviu" cu vedeta desenată, precum şi o fişă incluzând cele mai importante repere ale existenţei sale. Marge este un star de top: serialul "Familia Simpson", distins cu 24 de Premii Emmy, este cea mai longevivă producţie animată difuzată la oră de maximă audienţă în Statele Unite. Celebrităţi din viaţa reală precum Elizabeth Taylor, Larry King, Paul McCartney, Susan Sarandon, Tony Bennett, Glenn Close, Barry White sau Danny DeVito au fost, de-a lungul vremii, invitaţi speciali ai show-ului.

Nominalizat la Globul de Aur şi câştigător a peste 100 de trofee, "Familia Simpson" este un fenomen global. Dar cum mai există şi alte seriale de animaţie care au stârnit interesul mapamondului, n-ar fi exclus ca şi alte surate desenate ale lui Marge să se "cocoaţe" pe coperta revistei lui Hefner.

sursa:gandul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu