Cine mai stă în casele groazei?

Libertatea a aflat ce s-a intâmplat cu locuinţele in care au avut loc asasinate.

Aparent, sunt nişte locuinţe ca toate celelalte: renovate, bine aranjate, amplasate in zone liniştite... Zidurile lor proaspăt văruite păstrează însă amprenta unor ucigaşi feroce, care şi-au scris acolo, cu sânge, faptele terifiante. Casele care, la un moment dat, au devenit scena unor crime cumplite îşi găsesc cu greu cumpărători. Cei care se încumetă, totuşi, să se mute în imobilele care cândva au arătat ca nişte abatoare umane, nu rezistă prea mult în ele. Libertatea vă prezintă, astăzi, povestea câtorva case ale groazei din România.

Acesta este apartamentul de pe strada Gloriei din Braşov (medalion), aparţinând avocatei dispărute, pe care soţul ei, Cristian Cioacă, vrea să îl închiriezeCioacă îşi caută chiriaşi

Apartamentul de la etajul patru al blocului cu numărul 10 de pe strada Gloriei, din Braşov, păstrează misterul dispariţiei deja celebrei avocate Elodia Ghinescu. Femeia de 38 de ani a fost văzută pentru ultima dată în viaţă pe 29 august 2007. Soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă (36 de ani), devenit şi principalul suspect al uciderii Elodiei, a fost reţinut pentru omor, după ce în dormitorul, în baia şi pe holul casei anchetatorii au descoperit pete de sânge.

În decembrie 2007, Cioacă le-a prezentat reporterilor Libertăţii apartamentul din Braşov. Glumind, poliţistul a spus atunci: 'Aici am omorât-o pe Elodia!'

Cămaşa pătată de sânge a poliţistului nu a fost găsită în şifonierul din apartament, ci, împreună cu alte lucruri din casă, într-o râpă de lângă BraşovLipsa cadavrului nu i-a putut convinge însă pe judecători că poliţistul şi-a ucis soţia şi i-a făcut dispărut trupul neînsufleţit, iar Cioacă a fost lăsat în libertate. De atunci, poliţistul încearcă să scape de apartamentul conjugal. Pentru o perioadă, bărbatul a reuşit să închirieze locuinţa unor polonezi, pe care însă a fost nevoit să-i evacueze, din cauza reclamaţiilor vecinilor.

“Urinau în bloc, făceau mare deranj... Cioacă nu i-a mai putut ţine în casă. Bine că am scăpat de ei!”, a povestit un vecin. Acum, omul legii îşi caută din nou chiriaşi.

Această încăpere este presupusul loc al uciderii Elodiei

Trei oameni au fost omorâţi în Giuleşti

Casa de la numărul 2A de pe strada Fagului, din cartierul bucureştean Giuleşti, a fost scena uneia dintre cele mai sângeroase crime din Capitală.

Acest imobil de pe strada Fagului din Bucureşti a fost, în decembrie 2005, scena unui triplu asasinat. O familie - soţ, soţie şi soacră - a fost împuşcată aici, de elveţianul Francois Sgueglia

Francois SguegliaO familie - soţ, soţie, soacră - a fost împuşcată în locuinţă, în decembrie 2005, de un cetăţean elveţian, care, gelos, nu a acceptat ca iubita să-l părăsească. Asasinul, Francois Sgueglia, a tras nouă focuri de armă, chiar sub ochii unui fetiţe de patru ani şi jumătate, singura pe care a lăsat-o în viaţă.

Deşi imediat după crimă mama bărbatului ucis a declarat că nu poate dormi în acea casă, femeia a reuşit să îşi înfrângă cumplitele amintiri. Acum, aceasta locuieşte chiar în casa groazei, împreună cu soţul său şi cu nepoata pe care criminalul a cruţat-o în urmă cu patru ani.

Garsoniera blestemată a devenit sediu de firmă

Garsoniera de la parterul blocului de pe şoseaua Mihai Bravu din Capitală, în care a fost omorâtă artista, a fost transformată în sediu de firmă

Mihaela Runceanu a fost omorâtă în noiembrie 1989

Garsoniera de la parterul blocului 12 de pe strada Mihai Bravu din Bucureşti ascunde o poveste care dovedeşte că nimic nu este mai înspăimântător decât viaţa reală. Pe 1 noiembrie 1989, aici a fost atacată, lovită, strangulată cu cablul de la telefon şi apoi arsă de vie cântăreaţa Mihaela Runceanu.

Anchetatorii au găsit-o pe Mihaela îmbrăcată doar în lenjerie intimă

Daniel Cosmin ŞtefănescuCriminalul era un apropiat al ei, Daniel Cosmin Ştefănescu. De atunci, nimeni nu a mai putut să doarmă în casa ororilor. Ani la rând, garsoniera s-a tot “plimbat” pe la diverşi proprietari. Toţi însă s-au grăbit să scoată la vânzare casa despre care spuneau că e blestemată. Acum, fosta locuinţă a cântăreţei a fost transformată în sediul unei firme de vânzări PVC.

Apartamentul lui Mihalea, ocolit

Ioan Luchian MihaleaO crimă sângeroasă a avut loc, în noiembrie 1993, şi în apartamentul 9 din blocul cu numărul 15 de pe strada Braşov, din Bucureşti.

Anchetatorii au găsit amprentele celor doi criminali în apartamentul cântăreţuluCântăreţul Ioan Luchian Mihalea a fost ucis atunci în propria locuinţă, de Ionel Păun şi de Florian Nelu Gavrilă, doi tineri de 20 de ani. Mihalea a fost lovit în cap cu un ciocan de lipit şi strangulat cu cablurile unui casetofon.
În acest bloc de pe strada Braşov a locuit şi a fost ucis fostul lider al grupului Song, Ioan Luchian Mihalea
Acum, la 16 ani de la cumplitul asasinat, în timp ce unii locatari ai blocului nici nu ştiu că în apartamentul 9 a fost comisă o crimă, soţia fostului lider al grupului Song încă mai caută cumpărători pentru apartamentul în care şi-a găsit sfârşitul artistul.


S-au oferit să stea în camera ororilor

În camera groazei, cei doi studenţi s-au instalat ca acasă

Aşa arăta încăperea în care bulibaşa Trifu Schrott a fost tranşat, imediat după crimăRadu BlagaO cameră cu două locuri într-un cămin universitar? “O adevărată mană cerească!”, cred studenţii, obişnuiţi să locuiască înghesuiţi câte cinci-şase într-o încăpere de câţiva metri pătraţi.

La asta s-au gândit şi Adrian Blidar şi Radu Blaga, doi studenţi care, atunci când au pus mâna pe camera 50 din căminul Universităţii de Medicină din Timişoara s-au considerat extrem de norocoşi.Adrian Blidar

Trifu SchrottÎncăperea reprezintă însă locul în care, în urmă cu două luni, doi studenţi la Medicină l-au ucis şi apoi l-au tranşat pe bulibaşa Trifu Schrott. Dar, pentru că o cameră cu două locuri în cămin nu e uşor de obţinut, tinerii au acceptat bucuroşi să îşi petreacă aici următorul an universitar.

5 comentarii:

  1. Rusine OTV-ului pt imaginea cu Mihaela Runceanu! De ce n-ati postat si cu Mihalea mort, erau mai colorate...cu mult sange!
    Sunteti complet dezinformati, domnilor! In locuinta Mihaelei Runceanu au locuit timp de 4 ani matusa ei cu cei doi verisori, Andreea si Xenti Runceanu! De asemenea timp de 10 ani a locuit in aceasta garsoniera a Mihaelei, nu a groazei, Diana Chis, care era vice-presedinta a Fan Clubului Mihaela Runceanu! RUSINE!
    Asa intelegeti dvs comemorarea a 20 de ani de la disparitia celei mai iubite artiste si profesoare, Mihaela Runceanu? Omorandu-i imaginea si online? RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate vad eu, e un articol preluat din Libertatea, daca nu ma inseala vederea...

    cei care l-au redactat sunt vinovati de "stricarea imaiginii" sau de neadevarul informatiillor cuprinse...

    si oricum, cine o iubeste pe Mihaela Runceanu si muzica ei, stie ca oamenii cu suflet deplang felul nedrept in care a sfarsit!

    oricum, una peste alta, mie articolul celor de la Libertatea, mi se pare..... MACABRU!

    ca ffffff. multe lucruri aparute in presa noastra!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nude beaches [url=http://coopernude23.livejournal.com/1672.html] naked sex scene[/url] Celebritiesnude

    RăspundețiȘtergere
  4. poglejte si tole [url=http://www.vsezasport.si/sporti-na-prostem/plezanje/dereze]Dereze za alpinizem in gornistvo[/url]

    RăspundețiȘtergere
  5. Nude Celebrity See Through Xray Pics - See Thru Celeb Nipples. [url=http://getarticlesubmit.com/02/05/looking-for-a-nude-model-for-your-shoot/]getarticlesubmit.com[/url]

    RăspundețiȘtergere