Miss Univers in Bahamas

Miss Universe 2009 se va desfasura in Paradise Island, Bahamas, pe data de 23 august 2009. Competitia va fi transmisa in direct de NBC in peste 170 de tari.

"Paradis. Nu exista un nume mai potrivit pentru frumusetea din Bahamas si aceasta insula", a spus Paula M. Shugart, Presedintele Organizatiei Miss Universe. "Televiziunile din intreaga lume vor evidentia caldura, frumusetea si ospitalitatea Insulelor Bahamas, precum si a statiunii de renume mondial, Atlantis. De mai multi ani am o relalie de lucru minunata cu Bahamas si Atlantis si sunt foarte emotionata pentru acest eveniment care duce acest parteneriat catre o noua etapa."

"Localnicii din Bahamas sunt foarte mandrii si emotionati de aceasta oportunitate de a gazdui unele dintre cele mai frumoase persoane din Univers, pe unele din cele mai frumoase insule din Univers", a declarat Ministrul Turismului si Aviatiei din Bahamas " senatorul Vincent Vanderpool-Wallace. "Aceste lucruri se potrivesc perfect. Asteptam cu nerăbdare sa demonstram ospitalitatea poporului nostru, claritatea apelor noastre, vibratiile muzicii noastre, ale dansului, mancarii şi spiritului."

sursa:missuniverseromania.com

http://www.missuniverseromania.com/-2009_bahamas

...
Sa-i tinem pumnii romancei noastre Bianca Elena Constantin din Piatra Neamt!

...

Un articol aparut imediat dupa alegerea reprezentantei Romaniei la Miss Univers 2009:

Bianca Elena Constantin va reprezenta România la finala Miss Universe

Duminica, 28 Iunie 2009 06:50

Cea mai frumoasă femeie din România este din Piatra Neamţ şi are 20 de ani. Ea fost desemnată Miss Universe România 2009, sâmbătă seară în cadrul unui concurs la care au participat 24 dintre cele mai atrăgătoare fete. Bianca a fost aleasă de un juriu format din 12 membrii, dar şi de voturile publicului. Câştigătoarea a primit coroana de la cea mai frumoasă femeie din lume - Miss Universe 2008, Dayana Mendoza. Finala concursului Miss Universe va avea loc pe 23 august în Bahamas.

sursa:realitatea.net

http://www.realitatea.net/bianca-elena-constantin-va-reprezenta-romania-la-finala-miss-universe---vezi-video_550292.html
...
Pe site ul realitatea.net aveti si imagini cu Bianca Elena Constantin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu